Maria Labaienen apustua - Susperregi, Mikel; Zurutuza, Lander; Agirretxe Mitxelena, Joxe Luix (Lezo : Xalto ta Brinko Animazio Elkartea, 2019)
Gertaera historiko batean oinarritutako ipuina da hau. Maria Labaien Lezoko egiazko pertsonaia da, haren alaba Ixabel eta Kattalin bezala. Aipatzen diren Miguel Arrieta, Juanes Illunbe eta Martin Akorda ere benetako pertsonaiak dira. Beste batzuk, aldiz, asmatuak dira
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Historia -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lezo; Haur eta Gazteentzako Literatura