Leihoko neska - Estévez, Xavier; Arana, Aitor; Llorente, Fernando ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Lucasek bere urtebetetzean gurasoek oparitutako teleskopioa probatzea erabaki zuenean, ezin zuen imajinatu nolako ezustea izango zuen leihoaz bestalde. Lantegi hondatu bateko kristal hautsien atzean, neska bat ikusiko du eta harekin harremanetan hasiko da, kartoietan idatzitako mezuen bidez. Denborarekin ulertuko du neska giltzapean dagoela, eta itxura batean ezin diola lagundu.
10 urtetik aurrera (berdea)
A rapaza da fiestra
Keywords: Adiskidetasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Mundu Gerra, 1939-1945 -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura