Zu eta biok / [testua] Karl Newson ; [marrazkiak] Kate Hindley ; [itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Newson, Karl (Ibaizabal, 2019)
Hauxe naiz ni, hauxe zara zu. Berdinak zu eta ni, desberdinak ni eta zu. Gutako bakoitzak geure-geureak ditugun ezaugarri ezin dibertigarriagoen ospakizun alaia.