Elurrezko panpinen borroka - Calatayud Cano, Rafael; Simavilla, Maria; Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
Negu hotz-hotzean, mendi baten goialdean elurrezko panpinak sortu dira. Hasieran hiru bola baino ez dira, baina laster euren begiak, ahoak eta besoak egin dituzte, harrien eta adarren bidez. Sudurra baino ez zaie falta, eta hor lehia latza hasiko da eta senideak bereizi, eta elkarren aurkako borrokan jarriko ditu.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jat. izenb.: la batalla de los muñecos de nieve
Keywords: Elurra; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak