Besteak ez bezalakoa - Gómez Gil, Ricardo; Atela, Aintzane; Vila Delclós, Jordi ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
Samuelek 3653 egun eta ordu pare bat bete ditu 9:32an. Bere bizitzaren etapa berri bat hasi du, eta gertatzen zaizkion edo pentsatzen dituen gauzak idazten hasi da koaderno batean. Samuelentzat bazter guztietan daude zenbakiak eta geometria: argi hariak, inurri ilarak, xaboi burbuilak... Eta beldur handia ematen dion zerbait: MuNa, bere gelan bizi den Munstro Nazkagarria.
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Autismoa; Asperger sindromea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak