Besteak ez bezalakoa / egilea, Ricardo Gómez ; itzultzailea, Aintzane Atela ; marrazkilaria, Jordi Vila Delclós - Gómez Gil, Ricardo (Paper txoriak. Sail berdea (Ibaizabal), 2019)
Samuelek 3653 egun eta ordu pare bat bete ditu 9:32an. Bere bizitzaren etapa berri bat hasi du, eta gertatzen zaizkion edo pentsatzen dituen gauzak idazten hasi da koaderno batean. Samuelentzat bazter guztietan daude zenbakiak eta geometria: argi hariak, inurri ilarak, xaboi burbuilak... Eta beldur handia ematen dion zerbait: MuNa, bere gelan bizi den Munstro Nazkagarria.