Kamilo krokodiloa - Zurita, Ana; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2020)
Kamilo krokodiloa abentura batean murgiltzen da eta bizi den urmaeletik harago zer dagoen jakin eta lagun berriak egin nahi ditu. Baina bidaian abiatzen denean bera ez bezalakoak diren hainbat animalia ezagutzen ditu Kamilok. Eta..., erabat nahasten da! Adiskidetasunaz, norbere identitatea gordetzeaz, eta besteak diren bezala errespetatzeaz hitz egiten digu liburu honek.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Krokodiloak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura