Bururdirik gabe lo egitea - Luján, Jorge; Colombo, Natalia; Sedano, Ane (Barakaldo : Ikasmina, 2020)
Lotara joan aurretik irakurtzeko liburu bat.
2 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Dormir sin almohada
Keywords: Album ilustratuak; Loa; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura