Bisitari bihurria! - Sgardoli, Guido; Lorenzi, Enrico (Sondika : Giltza, 2020)
Sinistuko zenuke kateme potolo beldurti eta loti bat superkatu bihur daitekeela? Zoeren lorategia hondatuta agertu da. Zer gertatu ote da? Nor da bele bihurri hori? Supermitxinaren ordua iritsi da! Ez galdu nire abenturak! Irakurle hasiberria bazara, egoki-egokiak dira, letra mota hau erraz irakurtzen baita.
Letra larriak
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Supergatta. Un intruso dispettoso
Keywords: Superheroiak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak