Badator Supermitxina! - Sgardoli, Guido; Lorenzi, Enrico (Sondika : Giltza, 2020)
Sinistuko zenuke kateme potolo beldurti eta loti bat superkatu bihur daitekeela? Akiles Lucaren katutxoa, galdu egin da. Non ote dago? Tipulak zerbait entzun du, norbait miauka... Supermitxinaren ordua iritsi da! Ez galdu nire abenturak! Irakurle hasiberria bazara, egoki-egokiak dira, letra mota hau erraz irakurtzen baita.
Letra larriak
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Supergatta. Arriva Supergatta!
Keywords: Superheroiak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak