Naroaren beldur-erauntsia - Kochka; Cosneau. Géraldine; Nielman, Louison; Rey, Uxue (Rubí (Bartzelona) : Picarona, 2020)
Handiak edo txikiak izan, emozioz betetako armairu bat dugu denok bihotzean. Naroak sorpresa txiki bat eman nahi die gurasoei. Ohetik isil-isilik atera, inor ikusi ez, eta etxea hutsik dagoela iruditu zaio. Beldurra sartu zaio, ikaratua dago, beldur-erauntsi batek astindu balu bezala! Gurasoentzat Louison Nielman psikologoaren aholkuak daude hemen. Haurrei beren emozioak ulertzen eta bizitzen laguntzeko.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.; Un vent de panique pour Charline
Keywords: Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haurren beldurra; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura