Naroaren beldur-erauntsia / testua, Kochka ; irudiak, Géraldine Cosneau ; gurasoentzako aholkuak, Louison Nielman ; [itzulpena, Uxue Rey Gorraiz] - Kochka (Zenbat emozio! (Picarona), 2020)
Handiak edo txikiak izan, emozioz betetako armairu bat dugu denok bihotzean. Naroak sorpresa txiki bat eman nahi die gurasoei. Ohetik isil-isilik atera, inor ikusi ez, eta etxea hutsik dagoela iruditu zaio. Beldurra sartu zaio, ikaratua dago, beldur-erauntsi batek astindu balu bezala! Gurasoentzat Louison Nielman psikologoaren aholkuak daude hemen. Haurrei beren emozioak ulertzen eta bizitzen laguntzeko.