Xabierren lotsaren burbuila - Kochka; Bouxom, Sophie; Nielman, Louison; Rey, Uxue (Rubí (Bartzelona) : Picarona, 2020)
Handiak edo txikiak izan, emozioz betetako armairu bat dugu denok bihotzean. Aldaira egin behar du Xabierren familiak, etxez aldatu. Eta agur esateko momentua da. Dena kutxaz betea dago. Xabier triste eta urduri dago: nola egingo ditu lagun berriak? Lotsak burbuila batean sarraraziko du pixkanaka-pixkanaka. Gurasoentzat Louison Nielman psikologoaren aholkuak daude hemen. Haurrei beren emozioak ulertzen eta bizitzen laguntzeko.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.; Une bulle de timidité pour Gabin
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Eguneroko bizitza; Lotsa; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak