Euskalkien sailkapen berria / Gotzon Aurrekoetxea, Iñaki Gaminde, Jose Luis Ormaetxea 'Txipi', Xarles Videgain (ed.) - Aurrekoetxea Olabarri, Gotzon; Gaminde, Iñaki; Ormaetxea Lasaga, Jose Luis; Videgain, Xarles (Unibertsitateko eskuliburuak (EHU), 2019)
Esku artean duzun lan hau ez da euskalkien sailkapen bat gehiago. Izan ere, liburu honek errotik aldatzen du euskalkiak eta hizkerak sailkatzeko metodologia. Metodologia eta prozedura berriak azken bost urteotan garatutako ikerketen bidez landu dira, eta lortu diren emaitzen dibulgazio-lana duzu argitalpen hau. Hizkuntzalarientzat ez eze euskalkiak maite eta tokian tokiko hizkeren zale den irakurle ororentzat egina da liburua