Boga, txakur hegalaria - Santisteban, Karlos; Santisteban, Eider (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2011)
Boga txakurra ez da nolanahikoa ez horixe! azkarra da oso. Bihurria da. Badaki margotzen. Badaki antzezten. Eta, gainera, txoriek bezala hegan egin nahi du
7 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Txakurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura