Janari-biltegi magikoa - Oro, Begoña; Montero Galán, Daniel; Zabala, Juan Luis; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Bilbo : Ikasmina, 2016)
Rasik, katagorriaren eta haren lagunen taldeko maskotak, hur bat galdu du. Eskolako patioan utzi zuen gordeta, eta orain, han eta hemen harrotu du lurra, baina hur hori ez da inon ageri. Agian, lagun guztien artean argituko dute misterioa.
5-7 urte (urdina)
Keywords: Misterioa; Katagorriak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak