Janari-biltegi magikoa / Begoña Oro ; irudiak, Dani Montero ; [hizkuntza aholkularitza, Juan Luis Zabala (Bakun SL)] - Oro, Begoña (Katagorria eta haren lagunak (Ikasmina), 2016)
Rasik, katagorriaren eta haren lagunen taldeko maskotak, hur bat galdu du. Eskolako patioan utzi zuen gordeta, eta orain, han eta hemen harrotu du lurra, baina hur hori ez da inon ageri. Agian, lagun guztien artean argituko dute misterioa.