Ibilgailu txikiak / Graham Greene ; marrazkigilea, Tony Ross ; [itzultzailea, Aitor Arana] - Greene, Graham (1904-1991) (Baporea. Sail laranja (SM), 2008)
Zapalgailu ausarta, eskubetz taldea desegiteko gauza dena; zaldibus zaharra, denek baztertzen dutena eta, hala ere, bi lapur gaizto menperatuko dituena; tren-makina txikia, trenbide ezezagunetan abentura bila abiatuko dena; eta, azkenik, suhiltzaile-gurdi bidegabeki baztertua. Guztiak dira ibilgailu txikiak, eta guztiak dira Graham Greeneren lau ipuin hauetako pertsonaia ia gizatiarrak. Marrazkiak Tony Ross ingelesak egin ditu, maisuki egin ere.