Laguntzaile trebeak - Plaisted, Caroline; Wood, Katie; Larruzea, Regina (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2012)
Gogoeta eguna da, mundu osoko Brownieak gogoan izateko eguna. Neskek Afrikako Brownieak nolakoak diren ikusiz ospatzea erabaki dute. Kantu eta dantza bereziez gain, Afrikako apaingarriak nola egiten diren ere ikasiko dute. Vickyk artisau-lanen azoka bat egitea proposatu dienean, neskak ikaragarri poztu dira. Irudimena erabiltzeko ordua da!
8 urtetik aurrera (gorria)
Jat. izenb.: Helping hands
Keywords: Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Afrika -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura