Laguntzaile trebeak / [testua, Caroline Plaisted ; marrazkiak, Katie Wood ; itzulpena, Regina Larrucea] - Plaisted, Caroline (Brownie Kluba (Desclée de Brouwer), 2012)
Gogoeta eguna da, mundu osoko Brownieak gogoan izateko eguna. Neskek Afrikako Brownieak nolakoak diren ikusiz ospatzea erabaki dute. Kantu eta dantza bereziez gain, Afrikako apaingarriak nola egiten diren ere ikasiko dute. Vickyk artisau-lanen azoka bat egitea proposatu dienean, neskak ikaragarri poztu dira. Irudimena erabiltzeko ordua da!