Handia eta boteretsua - Phillips, Ruby Ann; Isik, Sermur; Arrula Ruiz, Garazi (Bilbao : Desclée, 2015)
Nire izena Krystal Ball da. Etorkizun-igarlea naiz, ez aktorea. Baina ikaskideek Ozeko aztiaren antzezlana prestatzeari ekin diote, eta ezin tentaldiari eutsi, nire liburu kuttuna baita. Paper nagusia lortuko dut, edo nire azti-dohainek harlauza horiko bide okerretik eramanen naute? Gauza bakar bat dut argi...
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Kristal Ball, Dream Birthday
Keywords: Igarkuntza -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura