Handia eta boteretsua / [Krystal Ball bildumaren egilea, Ruby Ann Phillips ; ilustrazioak, Sernur Isik ; itzulpena, Garazi Arrula Ruiz] - Phillips, Ruby Ann (Krystal Ball (Desclée de Brouwe), 2015)
Nire izena Krystal Ball da. Etorkizun-igarlea naiz, ez aktorea. Baina ikaskideek Ozeko aztiaren antzezlana prestatzeari ekin diote, eta ezin tentaldiari eutsi, nire liburu kuttuna baita. Paper nagusia lortuko dut, edo nire azti-dohainek harlauza horiko bide okerretik eramanen naute? Gauza bakar bat dut argi...