Rasiren aurkikuntza - Oro, Begoña; Montero Galán, Daniel; Salegi, Olaia; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Bilbo : Ikasmina, 2017)
Rasik arrautza bat aurkitu du zuhaitz baten adarren artean. Ongi zaindu du, kumea jaio den arte. Ez da, ordea, txori bat! Orduan, zer animalia da eta nolatan iritsi da hara? Lagun guztiak saiatuko dira misterioa argitzen...
5-7 urte (urdina)
Keywords: Misterioa; Katagorriak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak