Rasiren aurkikuntza / Begoña Oro ; irudiak, Dani Montero ; [hizkuntza aholkularitza, Olaia Salegi (Bakun SL)] - Oro, Begoña (Katagorria eta haren lagunak (Ikasmina), 2017)
Rasik arrautza bat aurkitu du zuhaitz baten adarren artean. Ongi zaindu du, kumea jaio den arte. Ez da, ordea, txori bat! Orduan, zer animalia da eta nolatan iritsi da hara? Lagun guztiak saiatuko dira misterioa argitzen...