Rasik hegan egin nahi du - Oro, Begoña; Montero Galán, Daniel; Salegi, Olaia; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Bilbo : Ikasmina, 2017)
Rasik ez du ulertzen zergatik ezin duten katagorriek hegan egin, txoriek bezala. Horretan saiatuko da, eta denetarik probatuko du: kapa gorri bat jantziko du, suziri bati lotuko zaio, paperezko hegoak egingo ditu... Lortuko al du? Lortuko al du Rasik hegan egitea?
5-7 urte (urdina)
Keywords: Misterioa; Katagorriak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak