Rasik hegan egin nahi du / Begoña Oro ; irudiak, Dani Montero ; [hizkuntza-aholkularitza, Olaia Salegi (Bakun SL)] - Oro, Begoña (Katagorria eta haren lagunak (Ikasmina), 2017)
Rasik ez du ulertzen zergatik ezin duten katagorriek hegan egin, txoriek bezala. Horretan saiatuko da, eta denetarik probatuko du: kapa gorri bat jantziko du, suziri bati lotuko zaio, paperezko hegoak egingo ditu... Lortuko al du? Lortuko al du Rasik hegan egitea?