Ada Goth eta sinfonia beldurgarria - Riddell, Chris; Arana, Aitor ([Euba] : Ibaizabal, 2017)
XVIII. mende amaierako neskato baten abenturak, jauregi bitxi batean. Lord Gothek Gothstock izeneko musika-emanaldi zirraragarria prestatu du. Gutxi izango dira hori bezain ikusgarriak. Ada zoratzen dabil musikaldia dela eta, Ilunpe Jauregira musikariak etorri direlako. Baina gonbidatuekin gorabeherak izango ditu; adibidez, bere amonarekin, hark lord Gothi emazte berria aurkitu nahi diolako, edo neskaren jantzigelan bizitzen jarri den faunoarekin. Gainera, Maltravers maltzurra azpilanean dabil. Zorionez, Adak gonbidaturik interesgarrienaren laguntza izango du.
8 urtetik aurrera (gorria)
Goth Girl and the Wuthering Fright
Keywords: Misterioa; Mamuak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura