Ada Goth eta sinfonia beldurgarria / Chris Riddell ; itzultzailea, Aitor Arana - Riddell, Chris (Ada Goth (Ibaizabal), 2017)
XVIII. mende amaierako neskato baten abenturak, jauregi bitxi batean. Lord Gothek Gothstock izeneko musika-emanaldi zirraragarria prestatu du. Gutxi izango dira hori bezain ikusgarriak. Ada zoratzen dabil musikaldia dela eta, Ilunpe Jauregira musikariak etorri direlako. Baina gonbidatuekin gorabeherak izango ditu; adibidez, bere amonarekin, hark lord Gothi emazte berria aurkitu nahi diolako, edo neskaren jantzigelan bizitzen jarri den faunoarekin. Gainera, Maltravers maltzurra azpilanean dabil. Zorionez, Adak gonbidaturik interesgarrienaren laguntza izango du.