Arkta erraldoi basatia - Blade, Adam; Ibarluzea, Miren (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2012)
Tomek Abantiako Piztiak askatu behar ditu Azti ilunaren madarikaziotik. Aduro Aztiak oparitutako ezpata eta ezkutua hartuta, Tom Arkta Erraldoi basatiaren bila abiatzen da. Salbatuko al du Tomek bere lurraldea?
8 urtetik aurrera (gorria)
Jat. izenb.: arcta the mountain giant
Keywords: Alegiazko pertsonaiak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Fantasia -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Fantasiazko munduak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura