Arkta erraldoi basatia / Adam Blade ; Miren Ibarluzearen itzulpena - Blade, Adam (Piztien erronka (Desclée de Brouwer), 2012)
Tomek Abantiako Piztiak askatu behar ditu Azti ilunaren madarikaziotik. Aduro Aztiak oparitutako ezpata eta ezkutua hartuta, Tom Arkta Erraldoi basatiaren bila abiatzen da. Salbatuko al du Tomek bere lurraldea?