Mothman. Sits erraldoiaren gordelekua - Johnson, Pete; Percival, Tom; Ibarluzea, Miren (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2012)
Mamu izanda eskolara joan behar dela jakitean, Charlie ez da batere poztu. Bai, ordea, jakin duenean hormak zeharkatzen eta gauzak mugiarazten ikasiko duela! Prest ote daude Charlie eta bere lagun berria, Lewis, Spook Squad brigadarekin bat egiteko? Lehenbiziko misioa Mothman ikertzea izango da: sits erraldoia da, atzapar izugarriak ditu eta hats zein aldarte izugarriagoak...
8 urtetik aurrera (gorria)
Jat. izenb.: Lair of the Mothman
Keywords: Mamuak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura