June eta meategiko iheslariak / [testua] M.A. Mintegi Larraza ; [marrazkiak, Jabier Erostarbe] - Mintegi Larraza, Miguel Angel (Ekin (Ibaizabal), 2017)
Abuztua da, eta June oporretan dago Nafarroan. Arazoak ditu Alexekin, eta lagunen arteko giroa ere ez da aurreko urtekoa. Eta, gainera, meategi abandonatu batean mutil batekin topo egingo du. Gaizkile batzuk dabiltza haren bila eta meategian dago ezkutatuta aitonarekin. Junek laguntzea erabakitzen du, eta nahi gabe, nahaste-borraste ikaragarrian sartzen da. Onik aterako al da?