Pashmina gorria - Egiguren Azkune, Ekhiñe; Salaberria, Leire; Markina-Xemein. Udala (Bilbao : Mezulari, 2013)
Peru Abarka sariari esker argitaratu da liburua. Album ilustratua da. Ekhiñe Egigurenek idatzi ditu testuak, eta Leire Salaberriak egin ditu marrazkiak. Bi egileak dira donostiarrak. Mingoran dago kokatuta, Pakistango hiri batean. Armadaren eta talibanen arteko lehiaren erdian, bi ahizparen istorioa kontatzen du liburuak.
12 urtetik aurrera (berdea)
Markina-Xemeingo Udalak antolatutako 2013ko Peru Abarka album lehiaketa Narrazio Laburren VIII. Lehiaketako irabazlea
Peru Abarka Album Lehiaketa Narrazio Laburren VII. Lehiaketako irabazlea, 2013
Keywords: Haurrak eta gerra; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Eleberriak