Gaztelu miragarriaren zaindaria - Strader, P. Kevin; Pelaez, Patxi; Barruetabeña, Edorta ([Donostia] : Banaka Media : Markabana, 2012)
Oto, Mai eta Vik adiskideak dira eta egunero jolasten dira Hiriko Parkean Yoko deritzon lagun magikoarekin. Yokok jolasik arruntena hartu eta izugarrizko abentura bihurtzen du. Yokoren istorioetan jolasa da helburua, baina adiskidetasuna, elkarlana eta elkar ulertzea dira helburua lortzeko bitartekoak.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Lagun-taldeak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura