Gaztelu miragarriaren zaindaria / [testuak] P. Kevin Strader ; irudiak, Patxi Peláez ; [izulpena, Edorta Barruetabeña] - Strader, P. Kevin (Yoko (Banaka Media & Markabana), 2012)
Oto, Mai eta Vik adiskideak dira eta egunero jolasten dira Hiriko Parkean Yoko deritzon lagun magikoarekin. Yokok jolasik arruntena hartu eta izugarrizko abentura bihurtzen du. Yokoren istorioetan jolasa da helburua, baina adiskidetasuna, elkarlana eta elkar ulertzea dira helburua lortzeko bitartekoak.