Sahara eta Palestinako ipuinak - Susperregi, Xabier; Odriozola, Andoni; Oiartzun. Udala (Oiartzun : Udala, 2013)
Liburu honetan, ipuin tradizionalik ederrenetako batzuk dituzue, besteak beste Montserrat Rabadán, Lüisa cladellas, Carme Aris, Larosi Haidar eta Sharif Kanaá idazle zoragarriei esker ekarritakoak, bai eta egilea bera herriz herri ibilitakoan (Gaza, Jerusalem...) entzundako kontakizun batzuk ere. Horietako asko argitaragabeak dira, beraz, gaurtik aurrera, ez dira ahanzturan galduko.
Bibliografia: 112-115 or.
8-10 urte (gorria)
Keywords: Sahara; Palestina; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak