Gora mundu guztia! - Jadoul, Émile; Iñurrieta, Uxoa ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2016)
Txoritxoak, egunero, animalia guztiak esnatu behar izaten ditu. Jaso azal-hegalak eta ikusi nor den logale!
0-4 urte (urdina)
Debout tout le monde!
Letra larria
Liburu tolesgarria
Azal-hegalak ditu
Keywords: Loa; Animaliak; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak