Gora mundu guztia! / Émile Jadoul ; [itzultzailea, Uxoa Iñurrieta Urmeneta] - Jadoul, Émile (Aurkitu (Ibaizabal), 2016)
Txoritxoak, egunero, animalia guztiak esnatu behar izaten ditu. Jaso azal-hegalak eta ikusi nor den logale!