Agur txupeteari! - Le Hénand, Alice; Bedouet, Thierry; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2018)
Txikienek lehenengoz egin behar diete aurre ulertzen ez dituzten eta beldurtzen edo urduri jartzen dituzten egoera batzuei. Eguneroko ikaskuntzan, ohitura berriak berenganatu behar dituzte. - Txupetea nahi dut, amatxo! - Jolaserako ez duzu behar. - Ondo, baina lo egiteko emango didazu? Liburu honetako protagonistek txupetea uzten ikasi behar dute. Baina lehendabizi prestatu egin behar da.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Txupeteak; Animalia gizakarak-; Gainditzea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak