Agur txupeteari! / [testua] Alice Le Hénand ; [irudiak] Thierry Bedouet ; [itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Le Hénand, Alice (Handia naiz (Ibaizabal), 2018)
Txikienek lehenengoz egin behar diete aurre ulertzen ez dituzten eta beldurtzen edo urduri jartzen dituzten egoera batzuei. Eguneroko ikaskuntzan, ohitura berriak berenganatu behar dituzte. - Txupetea nahi dut, amatxo! - Jolaserako ez duzu behar. - Ondo, baina lo egiteko emango didazu? Liburu honetako protagonistek txupetea uzten ikasi behar dute. Baina lehendabizi prestatu egin behar da.