Arratoi pirata eta hazteko beste abentura batzuk = La rata pirata y otras aventuras para crecer = La rata pirata y altres aventuras per créixer - Jaspaert, Jeroen; Donaldson, Julia; Scheffler, Axel; Rose, Michael; Pope, Martin (; Aubry, René (; Morales, Raúl Robin; Andrianova, Svetlana (; Hedinger, Nils ( ([Bartzelona] : Rita & Luca Films, 2019)
Kontuz arratoi piratarekin, bidelapur gozozaleenarekin... Zaldi gainean doala, bidean topatzen dituen bidaiariei janaria lapurtzen die, baina, egun batean, bera baino azkarragoa den norbaitekin topo egingo du... Kapa eta ezpata, lapurrak eta gailetak, azaltzen diren istorioa da. "Grufaloa" lanaren egileek sortutako istorio polit eta dibertigarri hau haztearen abenturaren inguruko beste hiru film laburrekin batera aurkeztuko da.
Arratoi pirata = La rata pirata = La rata pirata (25 min., 54 seg.) ; Marrarik gabeko tigrea = El tigre sin rayas = El tigre sense ralles / un film de Raúl "Robin" Morales R. (8 min., 08 seg.). Bi tranbia = Dos tranvías = Dos tramvies / [zuzendaria, Svetlana Andrianova] (9 min., 58 seg.). Kuap = Kuap = Kuap / ein film von Nils Hedinger (7 min., 20 seg.)
Julia Donaldson eta Axel Schefflerren "The highway rat" ipuinean oinarritua
Baditu gainera animaziozko beste hiru laburmetrai
Jarduerak eta txosten pedagogikoa eskuragarri Interneten
Jatorrizko ahotsak: Rob Brydon, Frances de la Tour, Tom Hollander, Nina Sosanya, David Tennant, etab.
Euskarazko bikoizketaren ahotsak: Josu Diez, Julen Agirrezabala, Pello Artetxe, Eba Ojanguren
Adin guztientzat
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema