Arratoi pirata eta hazteko beste abentura batzuk = La rata pirata y otras aventuras para crecer = La rata pirata y altres aventuras per créixer / [zuzendaria eta moldatzailea, Jeroen Jaspaert ; produktorea, Michael Rose & Martin Pope ; musika, René Aubry] - Jaspaert, Jeroen; Donaldson, Julia; Scheffler, Axel; Rose, Michael; Pope, Martin (; Aubry, René (; Morales, Raúl Robin; Andrianova, Svetlana (; Hedinger, Nils ( (Rita & Luca Films, 2019)
Kontuz arratoi piratarekin, bidelapur gozozaleenarekin... Zaldi gainean doala, bidean topatzen dituen bidaiariei janaria lapurtzen die, baina, egun batean, bera baino azkarragoa den norbaitekin topo egingo du... Kapa eta ezpata, lapurrak eta gailetak, azaltzen diren istorioa da. "Grufaloa" lanaren egileek sortutako istorio polit eta dibertigarri hau haztearen abenturaren inguruko beste hiru film laburrekin batera aurkeztuko da.