Printze Txikia haurtxoentzat - Saint-Exupéry, Antoine de (1900-1944); Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madrid : Bruño, 2018)
Gozatu haurtxoekin "Printze txikiaren" istorio poetiko eta hunkigarriaz, haiengan pentsatuta idatzitako testu polit bati eta Antoine de Saint-Exupéryk egindako ilustrazio ederrei esker.
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.: el Principito para los más pequeños
Keywords: Album ilustratuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura