Printze Txikia haurtxoentzat / [ilustrazioak, Antoine de Saint-Exupéry ; itzulpena, Amets Santxez Munain (Bakun Itzulpenak)] - Saint-Exupéry, Antoine de (1900-1944); Santxez Munain, Amets (Bruño, 2018)
Gozatu haurtxoekin "Printze txikiaren" istorio poetiko eta hunkigarriaz, haiengan pentsatuta idatzitako testu polit bati eta Antoine de Saint-Exupéryk egindako ilustrazio ederrei esker.