Burgik madalenak egiten ditu - Melling, David J.; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Euba] : Ibaizabal, 2018)
Burgik eztizko madalenak gogoko ditu. Gozo-gozo daude! Baina beste zerbait probatzera ausartuko al da? Burgik eztia atsegin du, eta lagunekin ezti bizkotxoa egitea erabaki du. Baina, konturatu baino lehen, osorik jan dute! Jakina, azenarioak eta fruitu lehorrak gozo egongo dira, ziurrenik, eztirik gabe...
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.: Hugless Douglas and the Great Cake Bake
Keywords: Hartzak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak