Burgik madalenak egiten ditu / [testuarena eta marrazkiena, David Melling ; itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Melling, David J. (Burgi (Ibaizabal), 2018)
Burgik eztizko madalenak gogoko ditu. Gozo-gozo daude! Baina beste zerbait probatzera ausartuko al da? Burgik eztia atsegin du, eta lagunekin ezti bizkotxoa egitea erabaki du. Baina, konturatu baino lehen, osorik jan dute! Jakina, azenarioak eta fruitu lehorrak gozo egongo dira, ziurrenik, eztirik gabe...