Euskal Girotze Barnetegiak : oinarri, jolas eta teknika hezitzaileak - Telleria Mujika, Amaia; Ugalde, Josetxo; Mujika, Txema; Mujika, Agustin; Iturain Azpiroz, Iñaki; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskal Girotze Barnetegiak; Euskadi. Hezkuntza Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2019)
Esku artean duzun liburuak azken urteetan Euskal Girotze Barnetegietan erabili diren dinamikak eta teknikak biltzen ditu.Oinarri, jolas eta teknika hezitzaileak azpititulua daraman liburu honek euskal girotze barnetegietan egiten den lana ezagutzeko balio du. Euskararekiko harreman berri bat eskaintzen die haietara gerturatzen diren ikasleei, eta horiek irakasle ororen eskuetan jarri dituzte, denen arteko elkarlana aberasteko.
Bibliografia: 365. or.
Keywords: Euskara -- Normalizazioa; Euskara -- Didaktika -- Motibazioa; Euskara -- Ikasketa eta irakaskuntza; Astialdia; Baliabide digitalak; Monografiak