Euskal Girotze Barnetegiak : oinarri, jolas eta teknika hezitzaileak / [egileak, Amaia Telleria ... et al. ; testuen zuzentzailea, Iñaki Iturain] - Telleria Mujika, Amaia; Ugalde, Josetxo; Mujika, Txema; Mujika, Agustin; Iturain Azpiroz, Iñaki (Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2019)
Esku artean duzun liburuak azken urteetan Euskal Girotze Barnetegietan erabili diren dinamikak eta teknikak biltzen ditu.Oinarri, jolas eta teknika hezitzaileak azpititulua daraman liburu honek euskal girotze barnetegietan egiten den lana ezagutzeko balio du. Euskararekiko harreman berri bat eskaintzen die haietara gerturatzen diren ikasleei, eta horiek irakasle ororen eskuetan jarri dituzte, denen arteko elkarlana aberasteko.