Ipurterre pailazoa - Relloso Campo, Lourdes; Rubio González, Marcos; Atxa Elordui, Mikel (Amurrio : Thinking of Poems, 2017)
Oraina bizitzearen garrantzia ikasteko ipuina.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Poesia; Pailazoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Denbora -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Giza jokabidea -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura