Bizi! - Mendibil Ainzua, Mikel; Errea, Inma (Berriozar : Denonartean, 2013)
Hamaika bizitza ilunabarraren epelean. Hamaika abentura irudimenaren erresuman
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Fantasiazko munduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura